Esther van Poorten, Keurslager

Vleeswaren

We hebben een zeer uitgebreid assortiment worst en vleeswaren, van een mooie plak boeren achterham tot een pittige salami of een sappige rookworst.  Vleeswaren zijn natuurlijk te gebruiken als broodbeleg, maar ook als een snack, tussendoortje, tapas of als vlees bij de maaltijd. Bij ons vind je de lekkerste vleeswaren, dagvers en uit eigen keuken. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment.

Gegrilde ribeye met truffel

Ribeye, 4 weken gerijpt met truffel van Hollandse bodem.

Fricandeau
Fricandeau van eerlijk duurzaam varkensvlees, afgegrild in de oven. Heerlijk voor op brood of voor warm vlees.

Runder rosbief
Ouderwets lekker gebraden rosbief, wij braden de rosbief nog volgens oud familie recept, en dat proef je.

Gebraden kiprollade
Gemaakt van blije Ilper scharrelkippen, gekruid met een huisgemaakte melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.

Zeeuws spek
Ouderwets lekker gemarineerd zeeuws spek, het spek wordt ca. 3 dagen gemarineerd in een speciale eigengemaakte marinade daarna afgegrild in de oven.

Runderrookvlees
Licht gezouten rundermuis. Onze rookvlees wordt op traditionele manier gezouten en krijgt de rust die het nodig heeft om te rijpen, daarna wordt deze zacht gerookt.

Achterham
Eigengemaakte ham van de beste kwaliteit, gepekeld met de lekkerste kruidenmelange, gekookt en gerookt.

Wildgebraad

In het wildseizoen hebben wij weer wildgebraad. Gemaakt van geselecteerd wild van Hollandse bodem. Gevuld met abrikozen en pruimen, waardoor de smaak van zoet en hartig elkaar feilloos versterken.

Esther van Poorten, Keurslager

Van Limburg Stirumstraat 113
1051BA Amsterdam
0206816850-6131575

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:30
dinsdag 08:30 - 18:30
woensdag 08:30 - 18:30
donderdag 08:30 - 18:30
vrijdag 08:30 - 18:30
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten