Peter van Poorten, Keurslager

Worstmakerij

Bijna al onze vleeswaren en worstsoorten komen uit eigen worstmakerij en worden geproduceerd uit verse ingrediënten en specerijen. Daarnaast stoppen wij er een flinke dosis liefde in en werken met veel passie voor het vak, dat proeft u! Elke keer weer!

Regelmatig doen wij mee aan vakwedstrijden om onze kwaliteit te toetsen. Dat die goed is getuigd de vele bekroningen die wij voor onze producten ontvangen. In november 2006 zijn wij zelfs uitgeroepen tot Algemeen Nederlands Kampioen worstmaker en Nederlands Kampioen leverworstsoorten.

Toppers uit onze worstmakerij

Resultaten waar wij uiteraard trots op zijn en dat graag ook zo willen houden.

Ossenworst; verkrijgbaar in diverse gewichten en zowel gerookt als ongerookt verkrijgbaar
Hammen; beenham en achterham met milieukeurmerk
Leverworst
Paardenworst
Grillworst; in diverse soorten, zoals naturel, pikant en zoet
Rookworst; circa 250 gram en bekroond met goud 
Grove rookworst; voorgegaard en gevacumeerd
Runderrookworst; voorgegaard en gevacumeerd 

Bij ons gaan de vleeswaren per plakje, dus ook de kleine huishoudens kunnen genieten van al het lekkers uit onze worstmakerij.

Peter van Poorten, Keurslager

Van Limburg Stirumstraat 113
1051BA Amsterdam
0206816850-6131575

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:30
dinsdag 08:30 - 18:30
woensdag 08:30 - 18:30
donderdag 08:30 - 18:30
vrijdag 08:30 - 18:30
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten