Peter van Poorten, Keurslager

Kip en kalkoen

Kip- en kalkoenvlees zijn verrassend veelzijdige stukjes vlees, die op diverse manieren bereid en gecombineerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan filet, kipkarbonades, kalkoenhaas of schnitzels. Bovendien zijn diverse delen van kip en kalkoen mager en snel te bereiden. En voor wie geen zin heeft om lekker te kokkerellen, hebben we verschillende kipdelen alvast gegrild!

Wij snijden al het kippenvlees zelf vers uit waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen. 

Blije Ilperkip

Blije Ilperkip wordt grootgebracht onder goede omstandigheden en groeit langzamer. Ze leven in een stal met strobalen, schuilplekken en stofbaden. Ilperkip geniet van 25% overdekte uitloop. De uitloop biedt buitenlucht en zonlicht en zorgt voor een natuurlijk dag- en nachtritme.

Scharrelkippen hebben de hele dag schoon drinkwater krijgen elke dag 100% plantaardig voer, dat voor meer dan 70% uit granen bestaat. De kippen zijn van een robuuster ras. Dat maakt de smaak van scharrelkip echt onderscheidend: steviger én voller.
Lees voor meer informatie >>

DE POLDERHOEN, BIOLOGISCHE KIP

U proeft de fijne smaak van weleer. De kuikens van de Biologische Polderhoen worden grootgebracht in Nederland (Flevopolder) met speciaal biologisch voer, rijk aan kruiden en granen. De dieren hebben de ruimte om rond te scharrelen en groeien op in hun eigen tempo. De kuikens worden groot in hun natuurlijke leefomgeving.

Daarom hebben deze polderhoenders stevig vlees en een ouderwets fijne smaak.

Lees voor meer informatie >>

Peter van Poorten, Keurslager

Van Limburg Stirumstraat 113
1051BA Amsterdam
0206816850-6131575

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:30
dinsdag 08:30 - 18:30
woensdag 08:30 - 18:30
donderdag 08:30 - 18:30
vrijdag 08:30 - 18:30
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten